Siirry sisältöön

Kokonaisenergiaratkaisut

Kattavat elinkaaripalvelut asiakkaan käytössä

Kiinteistöjen energiaratkaisut monipuolistuvat ja perinteisten ratkaisuiden rinnalle on kehittynyt ja kehittymässä uusia teknologisia ratkaisuja, joilla tuotetaan energiaa kattamaan kiinteistön energiankäytön tarpeet. Oli sitten kyse sähkön tuottamisesta aurinkopaneeleilla tai rakennuksen lämmittämisestä lämpöpumppu- tai hybridiratkaisulla meillä on tarjota asiakkaillemme näihin liittyvät kattavat elinkaaripalvelut aina suunnittelusta ja hankinnasta asennukseen ja ylläpitoon. Palveluihin on mahdollista sisällyttää myös monipuoliset laitteistojen valvonta- ja energiankäytön optimointipalvelut, jotka ovat käytössäsi vuorokauden jokaisena tuntina.

pasi valvomossa

Rahoituksella huolettomuutta

Pystymme myös tarjoamaan kokonaisenergiaratkaisulle rahoituksen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi investoinnista tai elinkaaren aikaisista ylläpitokuluista. Rahoitusratkaisu on räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti kattamaan kokonaisenergiaratkaisuun sisältyvät palvelut.

Hukkalämpö hyötykäyttöön

Kokonaisenergiaratkaisut eivät rajoitu pelkästään energiantuottamiseen kiinteistössä, vaan olemme valmiit selvittämään esimerkiksi jäähdytyksessä syntyvän hukkalämmön hyödyntämistä kaukolämpöverkossa, jolloin kiinteistösi energialasku pienenee, kun ostamme ylimääräisen lämmön.

 

Palvelut käytössä myös Hyvinkään ulkopuolella

Kokonaisenergiaratkaisut ja niihin sisältyvät palvelut ovat saatavilla myös Hyvinkään ulkopuolella. Oli kyseessä sitten iso tai pieni kiinteistö asiantuntijamme pystyvät selvittämään ja suunnittelemaan kokonaisenergiaratkaisun, joka vastaa parhaiten kiinteistösi energiankäytön tarpeita.

Olemme luottamuksesi arvoinen energiakumppani.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä (019) 458 0202 tai myyntipalvelu@hlv.fi ja kerromme lisää.