Siirry sisältöön

Kiinteistöautomaatiojärjestelmä palveluna

Nykyaikaisella ohjausjärjestelmällä merkittäviä säästöjä

Tällä hetkellä kiinteistöjen talotekniikkaa ohjataan tyypillisesti ennalta määritetyillä asetusarvoilla ja aikaohjelmilla, jolloin esimerkiksi valaistus ja ilmanvaihto on kykeneväinen muuttumaan ainoastaan niille ennalta määriteltyjen asetusarvojen puitteissa. Esimerkiksi ilmanvaihtokone käy tyypillisesti yhdellä teholla aikataulun mukaisesti piittaamatta siitä onko tilassa käyttäjiä vai ei. Investoimalla nykyaikaiseen ohjausjärjestelmään voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä, kun automaatiojärjestelmä huomioi säädössä automaattisesti esimerkiksi sisäilmaolosuhteet.

Rakennusten entistä tiiviimmällä integroinnilla energiajärjestelmään ja joustojärjestelmillä voidaan myös saavuttaa merkittäviä päästövähennyksiä, kun rakennuksessa käytetään energiaa silloin kun se on tuotettu uusiutuvilla energioilla tai kun on saatavilla hukkaenergiaa. Tällöin energia on usein myös kaikkein halvinta.

Me Lämpövoimalla olemme halunneet tehdä nykyaikaisen kiinteistöautomaatiokokonaisuuden hankinnasta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Huolehdimme että järjestelmät toimivat ja ovat energiatehokkaita sekä tietoturvallisia koko elinkaaren ajan helppona avaimet käteen palveluna.

Palvelut

Hankeselvitys & Suunnittelu

 

Urakointi

 

Valvomo-ohjelmistot ja tekoäly

 

Huolto

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

pasi n

Pasi Nevalainen

Energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalvelut