Siirry sisältöön

Muistamme joulun alla vähävaraisia perheitä HOPE ry:n kautta

HOPE ry tekee ympäri vuoden tärkeää työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Kuluva vuosi on tuonut monelle perheelle lisää haasteita arjesta selviämiseen, kun hinnat ovat nousseet inflaation myötä. Joulun alla HOPE:lla on käynnissä valtakunnallinen keräys, jossa jokainen halukas voi lahjoittaa lapselle tai nuorelle joululahjan. Lisäksi Hyvinkään alueen HOPE vapaaehtoiset ovat ottaneet vastaan ruokaa ja esimerkiksi kosmetiikkaa, joista he kokoavat joulukasseja apua tarvitseville perheille.

Korviimme kantautui muutama viikko sitten tieto, että joulukasseista on ruoka loppumassa kesken. Päätimme tuolloin suunnata perinteisen joulumuistamisen juuri HOPE:n käytettäväksi, jotta mahdollisimman moni perhe voi tarjota lapsilleen hieman paremman joulun. Lämpövoiman Arttu Nevaranta kävi tervehtimässä ja viemässä hyvän joulun toivotukset HOPE:n vapaaehtoisille työtekijöille kauppakeskus Willassa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyöpaikan kolmelle innokkaalle työntekijälle. He työskentelevät osana Asiakkuus- ja verkostotiimiä sekä Kunnossapitotiimiä. Miten kesätyöt ovat sujuneet? Lue lisää blogista.
13.06.2024
Uusi kaukolämpöasentaja Ville Oksanen haki meille, kun kaveri vinkkasi avoimesta paikasta ja suositteli Lämpövoimaa työnantajana.
24.05.2024
Hyvinkään Lämpövoima juhlii tänä vuonna pyöreitä vuosia. Lokakuun viimeisenä päivänä tulee täyteen 50 vuotta siitä, kun Hyvinkään valtuusto teki päätöksen osakeyhtiön perustamisesta huolehtimaan kaupungin lämmittämisestä. Yhtiön 50-vuotisjuhlavuosi näkyy viestinnässämme ja tapahtumissamme Hyvinkäällä ympäri vuoden.
20.03.2024
Hyvinkään Lämpövoiman työturvallisuustavoitteena on nolla tapaturmaa ja tänä vuonna liityimmekin Nolla Tapaturmaa -foorumin jäseneksi. Päästäksemme tavoitteeseen, tulee turvalliset toimintatavat olla sisäänrakennettuna meidän kaikkien toimintaan.
23.02.2024