Siirry sisältöön

Muistamme joulun alla vähävaraisia perheitä HOPE ry:n kautta

HOPE ry tekee ympäri vuoden tärkeää työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Kuluva vuosi on tuonut monelle perheelle lisää haasteita arjesta selviämiseen, kun hinnat ovat nousseet inflaation myötä. Joulun alla HOPE:lla on käynnissä valtakunnallinen keräys, jossa jokainen halukas voi lahjoittaa lapselle tai nuorelle joululahjan. Lisäksi Hyvinkään alueen HOPE vapaaehtoiset ovat ottaneet vastaan ruokaa ja esimerkiksi kosmetiikkaa, joista he kokoavat joulukasseja apua tarvitseville perheille.

Korviimme kantautui muutama viikko sitten tieto, että joulukasseista on ruoka loppumassa kesken. Päätimme tuolloin suunnata perinteisen joulumuistamisen juuri HOPE:n käytettäväksi, jotta mahdollisimman moni perhe voi tarjota lapsilleen hieman paremman joulun. Lämpövoiman Arttu Nevaranta kävi tervehtimässä ja viemässä hyvän joulun toivotukset HOPE:n vapaaehtoisille työtekijöille kauppakeskus Willassa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Hyvinkään Lämpövoiman työturvallisuustavoitteena on nolla tapaturmaa ja tänä vuonna liityimmekin Nolla Tapaturmaa -foorumin jäseneksi. Päästäksemme tavoitteeseen, tulee turvalliset toimintatavat olla sisäänrakennettuna meidän kaikkien toimintaan.
23.02.2024
Toimitusjohtaja Sanna Kytömäki käy kirjoituksessaan läpi vuoden 2023 tapahtumia ja kohokohtia sekä tulevien vuosien tärkeimpiä strategisia haasteita.
20.12.2023
Uusi liiketoimintapäällikkö Åke Vikstedt aloitti työt Hyvinkään Lämpövoimalla marraskuun alussa. Edellinen työkokemus yhtiöstä on 15 vuoden takaa. Hän vetää Asiakkuus -tiimiä, joka keskittyy asiakaskannan hallintaan, kaukolämpöenergian ja siihen liittyvien tuotteiden ja palveluiden myyntiin sekä markkinointiin.
20.12.2023
Hyvinkään Lämpövoimalla viisi vuotta työskennellyt Pasi Nevalainen aloitti tänä syksynä uudessa roolissa kehityspäällikkönä. Aiemmin energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalveluista huolehtinut Nevalainen vastaa nyt Lämpövoiman tuote- ja palvelukehityksestä ja ideoi tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuja. Kysyimme häneltä haastattelussa lisää työhistoriasta ja nykyisestä työtehtävästä.
07.12.2023