Siirry sisältöön

Henkilöstövastuu

Henkilöstö on aidosti tärkein voimavaramme

Hyvinkään Lämpövoiman tavoitteena on olla hyvä työnantaja ja haluttu työpaikka. Työllistämme noin 25 energia-alan ammattilaista. Henkilöstömme keski-ikä on 43 vuotta. Meille tärkeää ovat henkilöstön hyvinvointi sekä monitaitoisuus ja osaamisen jatkuva kehittäminen. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvaan oppimiseen, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman alan jatko-opintoihin työn ohessa. Vuoden 2021 aikana rekrytoimme joukkoomme yhden uuden asiantuntijan eläkkeelle jääneen henkilön tilalle.

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa tarjoamalla opiskelijoille harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja. Vuoden 2021 aikana tarjosimme kahdelle opiskelijalle harjoittelupaikan.

Turvallisuuden kehittäminen

Työturvallisuuden kehittäminen on jatkuva prosessi, jossa jokaisella on iso rooli. Jokainen meistä kohtaa välillä työssänsä ehkä pieneltäkin tuntuvan turvallisuushavainnon, jonka huomioiminen saattaa parhaimmassa tapauksessa estää tapaturman syntymisen. Yksi vuoden 2021 työsuojelun päätavoitteista oli tuoda mahdollisimman moni pieneltäkin tuntuva vaara esille ja löytää korjaava toimenpide. Henkilöstömme teki vuoden 2021 aikana yhteensä mahtavat 39 kpl työturvallisuushavaintoa. Meillä kannustetaan havaintojen tekoon ja sillä tavalla pyritään jatkuvasti pitämään työturvallisuus ykkösasiana mielessä.

Työturvallisuustavoitteiden toteutuminen vuonna 2021

Tavoitteet 2021Toteutuminen 2021
0 sairaspoissaoloon johtanutta tapaturmaa1 sairaspoissaoloon johtanut tapaturma
Turvallisuushavaintojen aktivointiTurvallisuushavaintojen määrä kasvoi merkittävästi
Työturvallisuusvarttien pitäminen henkilöstölleTyöturvallisuusvarttien määrä kasvoi, ja niitä pidettiin kuukausittain
Tykykuva

Vuoden 2021 tyky- ja virkistystapahtumat

Vuosi 2021 jää tyky ja virkistystoiminnankin osalta historiaan koronavuotena, jolloin tapahtumien järjestämistä hankaloitti maailmanlaajuinen pandemia. Vuoden aikana ehdimme kuitenkin pitämään perinteiset Sarvijuhlat, jotka järjestettiin etäkohtaamisena keväällä. Ilahduttavan paljon henkilökuntaa kokoontui perjantai-iltana yhteen Teams-tapaamisen muodossa ja ”Kuutamolla” nimiset sarvijuhlat alkoivat. Kuutamo teemassa jokaisen uuden työntekijän oli keksittävä kolme väitettä itsestään, joista yksi oli valheellinen. Muiden sitten oli arvattava mikä tuo valheellinen väite oli.

Toinen tapahtuma joka pystytiin järjestämään oli syksyllä Endurotapahtuma Lopella. Meno oli vauhdikasta ja keli vähintäänkin kurainen. Raskasta hommaa, jonka jälkeen oli hyvä ottaa kunnon löylyt. Mukavaa oli kaikilla. Pikkujoulut jäivät väliin jo toista vuotta peräkkäin, mutta toivottavasti ensi jouluna onnistaa niidenkin suhteen paremmin!

Yhtiön henkilöstöä kuvaavat tunnusluvut 2021

25 kpl

Henkilöstön määrä tilikauden lopussa

43 v.

Keski-ikä

2 kpl

Palkattuja harjoittelijoita