Siirry sisältöön

Asiakasvastuu

Lämmitämme Hyvinkäätä vastuullisesti

Hyvinkään Lämpövoimalla on vuosia ollut kattavat maksuttomat elinkaaripalvelut asiakkaiden lämmönkäytön tukena. Nämä palvelut sisältävät niin ilmaisen vikailmoituspalvelun, käytönopastuksen kuin myös kaupunkikonsernin kanssa yhteistyössä toteutetun EnergiaHelppi-energianeuvonnan. Vuoden 2021 aikana toteutettiin kattava asiakastutkimus, johon saimme liki 400 vastausta. Tutkimuksen tuloksia on käytetty apuna, kun olemme kehittäneet asiakkaidemme saataville uusia energiatehokkuuspalveluita sisältäviä kaukolämpötuotteita. Lisäksi vuoden aikana toteutimme mm. konserniyhteistyön kautta palveluiden pilotointeja, joiden tuloksia hyödynnämme, kun kehitämme edelleen mm. lämmityksen etävalvonnan sisältäviä tuotteita kaikille asiakkaillemme.

Yhteistyömme Hotelli Sveitsin kanssa on saanut runsaasti kiitosta

Historiallisen Sveitsinpuiston portilla Hyvinkäällä toimii Etelä-Suomen monipuolisin matkailukeskus. Yhteistyö kaupungin ja lämmöntuottajan kanssa on saanut runsaasti kiitosta.

”Hyvinkään Lämpövoiman kilpailukykyisesti hinnoiteltu kaukolämpö on meille ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi Lämpövoiman lähes hiilineutraali energiankäyttö tukee arvomaailmaamme”, hotellinjohtaja Vesa Kokkonen kertoo

Ennakoivalla uusimisella säästöä ja mielenrauhaa

Kaukolämpö on helppo ja edullinen lämmitysmuoto, mutta ikävien yllätysten välttämiseksi lämmönjakokeskus kannattaa uusia 25–30 käyttövuoden välein. Hyvinkääläisperheen rintamamiestalossa remontti suoritettiin ennakoivasti. Leena Säkäjärvi ja Jarmo Kauppi arvostavat kaukolämmössä lämmityksen helppoutta, järjestelmän edellyttämää pientä tilan tarvetta ja varmatoimista tekniikkaa, joka tekee elämisen huomattavan helpoksi.

Ajankohtaisista energia-asioista tiedotetaan nyt uutiskirjeissä

Meille on tärkeää viestiä toiminnastamme avoimesti ja asiakaslähtöisesti. Kehittääksemme ulkoista viestintäämme lanseerasimme oman uutiskirjeemme vuonna 2021. Uutiskirjeidemme tarkoituksena on pitää asiakkaamme ajantasalla säännöllisillä kirjeillä, jotka koostuvat yritykseemme, sidosryhmiimme ja energia-alaan liittyvistä ajankohtaisista asioista. Julkaisemme uutiskirjeen neljästi vuodessa.

EnergiaHelppi perustamassa Hyvinkään Taloyhtiöfoorumia

EnergiaHelppi ja Ramboll Finland sekä Motiva perustivat vuoden 2021 aikana Hyvinkäälle Taloyhtiöfoorumin, jonka tavoitteena on tarjota Hyvinkään taloyhtiöiden hallitusten jäsenille mahdollisuus tutustua toisiinsa, jakaa kokemuksia ja tietoa energiatehokkuudesta sekä tehdä aktiivista yhteistyötä kiinteistöjen ja alueen kehittämiseksi. Vapaamuotoisesti toimivaan Hyvinkään Taloyhtiöfoorumiin kootaan yhteen taloyhtiöiden hallitukset sekä energiaekspertit.

Taloyhtiöfoorumin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, ja taloyhtiöiden edustajat päättävät osallistumisestaan foorumin tapaamisiin itsenäisesti, eivätkä sitoudu mihinkään osallistuessaan tapaamisiin. Vuoden 2021 aikana järjestettiin muutama Hyvinkään Taloyhtiöfoorumin tapaaminen Teams-yhteydellä koronatilanteesta johtuen. EnergiaHelppi on aktiivisesti mukana tapaamisissa tarjoten samalla energianeuvontaa Hyvinkääläisille.