Siirry sisältöön

Sosiaalinen vastuu

Lasten ja nuorten liikkumisen tukena

Lämpövoima tekee poikkeuksellisen laajaa yhteiskunnallista yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa aina oppilaitosyhteistyöstä huippu-urheiluun. Tuemme pitkäjänteisesti hyvinkääläisten lasten ja nuorten monipuolista liikkumista useiden eri harrastusten parissa. Lisäksi meillä on vuosikymmeniä jatkunut yhteistyö paikallisen huippu-urheilun parissa mm. Hyvinkään Tahkon kanssa, mikä näkyy nykyään sosiaalisen median eri kanavien kautta. Vuosittain toteutamme myös koulujen ja oppilaitosten kanssa eri hankkeita ja esimerkiksi vuoden 2021 Energiansäästöviikolla toteutimme koulujen energiavisailun.

Pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu

Yhteistyötämme Hyvinkään Palloseuran kanssa jatkettiin kahdella vuodella. On todella hienoa, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu ja pystymme olla tukemassa lasten ja nuorten liikkumista pitkäjänteisesti.

Tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä seuran turnausten ja tapahtumien parissa. Jatkossa HyPSin järjestämä, äärimmäisen suosittu, tyttöjen elokuinen jalkapalloturnaus tunnetaan nimellä HLV Ilo Cup. Tämän lisäksi yhteistyö sisältää mediayhteistyötä sekä molempien toiminnassa näkyviä vastuullisuus- ja seurakulttuurisisältöä.

Pallolahjoituksia ja kenkäsponsorointia

Halu tukea lasten ja nuorten monipuolista liikkumista ja harrastamista yhdistää meitä ja HyPsiä, ja olemmekin tehneet hyviä tekoja yhdessä. Joulukuussa teimme yhteisen lahjoituksen, ja annoimme yhdeksälle eri hyvinkääläispäiväkodille yhteensä 40 jalkapalloa. Lisäksi tuemme vähävaraisten jalkapalloharrastajien varustehankintoja. Hyps kartoittaa tuettavat lapset ja nuoret oman hyvinkääläisen jalkapalloperheensä kautta.

Mahdollistamme myös kymmenelle hypsiläiselle hakemuksen perusteella myönnettävän 50 euron futiskenkästipendin.

Jouluruokaa kissatalon asukkaille

Kävimme joulun alla toimittamassa jouluruokaa Hyvinkään Eläinsuojeluyhdistyksen ylläpitämälle Kytäjän kissatalon asukkaille. Eläinsuojeluyhdistys tekee arvokasta työtä pieneläinten eteen Hyvinkäällä ja se toimii pitkälti vapaaehtoisvoimin.

Yhdistyksellä on sopimus Hyvinkään kaupungin kanssa löydettyjen pieneläinten vastaanottamisesta, koiria lukuun ottamatta. Kissatalolla on vuosittain asukkaita noin 150 kappaletta, joista suurin osa matkaa edelleen talolla vietetyn ajan jälkeen rokotettuna uusiin koteihin.